Сравняване на продукти

Сравни
+(359) 879 55 33 80

замяна /
връщане

до

14

дни

безплатна
доставка за
поръчки

над

100

лева

доставка

до

24

часа

Меню

Често задавани въпроси

ПРОДУКТИТЕ И ТЕХНИТЕ РАЗМЕРИ

Всички стоки в нашия каталог са налични и Вие не трябва да чакате със седмици, за да получите избрания от Вас артикул.

Нашата цел е да осигуряваме 100% добри продукти на възможно най-конкурентни цени, което да гарантира дългосрочните взаимоотношения с клиентите ни.  

Информацията на страницата на всеки продукт за неговия размер е изключително точна. Всеки един модел е прецизно измерен. Не е нужно да правите предположения за това дали размерите на дрехите ни отговарят на стандартните.

 

ИНФОРМАЦИЯ ОТ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

За да изпълним направените от Вас поръчки, се нуждаем от определен обем информация за Вас, която ще Ви бъде поискана в процеса на извършване на поръчата. Ние ще използваме тази информация единствено с цел да обслужим Вашите поръчки.

Личната информация, която ни предоставяте, се ползва от закрилата на Закона за защита на личните данни. Тя по никакъв начин няма да бъде използвана за цели извън обявените в сайта и няма да бъде предоставяна под каквато и да е форма на трети лица.

Всеки потребител има право на достъп до своята персонална информация, както и правото да поиска от администраторите на сайта обновяването, коригирането или заличаването на съответната информация.

 

ИНФОРМАЦИЯ СЪГЛАСНО ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Съгласно ЗЗП ние от Lily.bg сме длъжни и Ви предоставяме свободно следната информация:

  1. Продажбите в този сайт се извършват от: "Лили.БГ"ООД, ЕИК: 202975070, адрес на управление: гр.София, ж.к. "Илинден", ул."Нишка" №172,ет.3
  2. Всички обявени цени са с включено ДДС.
  3. Разходите за доставка не са включени в цената на стоката, а се начисляват допълнително.
  4. При използването на предоставените средства за връзка с нас, не се начислява допълнителна стойност.
  5. Начинът на плащане и доставка са описани подробно в раздел "Плащане и доставка".

 

ОБРАТНА ВРЪЗКА, СЛЕД КАТО СТЕ ПОЛУЧИЛИ СТОКАТА СИ

Ние препоръчваме на нашите клиенти да ни дават обратна връзка, след получаване на поръчката си. В случай, че сте получили стоката с проблем, моля обърнете се към политиката ни за рекламация и замяна.

Ако сте получили желаните артикули без проблем и сте доволни от качеството на стоките, бихме се радвали да споделите в секцията "Какво казват клиентите за нас?"!

 

 


 

Регистрирай своя имейл за

BLACK FRIDAY

Научи промоциите преди всички останали!