Сравняване на продукти

Сравни
+(359) 879 55 33 80

замяна /
връщане

до

14

дни

безплатна
доставка за
поръчки

над

100

лева

доставка

до

24

часа

Меню

Клиентите за нас

Много експедитивни, точни и внимателни! Освен това - с малки мили подаръчета! Много благодаря!!!

- Юлия

Винаги имам проблем с избора си на рокли, защото съм не много висока и далеч от определението "слаба". Поръчах си рокля от Вас и ... чудо-стана ми:) И не само- хареса ми! Без проби, без корекции! Благодаря Ви, че сте помислили за жени като мен! Закръглени дами-усмихнете се! Това е магазинът за Вас!

- Блага

Благодаря за хубавата рокля и подаръка съм нея. Стахотни сте и много точни и коректни. Спечелихте ме за Ваш клиент и за вбъдеще. Весели празници!

- Мария Бабунска

Роклята, която си поръчах е перфектна,а обслужването е прекрасно. Благодаря ви !

- Веселина Тумбева

Здравейте, искам да изкажа своето възхищение от онлайн магазина като цяло. Благодаря Ви за невероятно бързото и коректно обслужване!!! Роклята, която поръчах изцяло отговаряше на всички данни предоставени в сайта- във визуално отношение и относно размера. Получих и приятен подарък- изненада към нея. Още веднъж БЛАГОДАРЯ !!! Поздрави!

- Петя Петрова- Павлова

Страхотни рокли!

- Виктория Кехайова

Уникална рокля..бързо изпълнение на поръчката...Спечелихте ме като ваш клиент от сега нататък...Успех и направете още много жени красиви и женствени с вашите прекрасни модели...Благодаря от сърце!

- Татяна Василева

Благодаря за любезното обслужване, експресната доставка, разкошната рокля и подаръка! Страхотни сте!

- Женя Анева

Благодаря Ви, че ви има. Абсолютно точни и коректни. Перфектни сте. Желая ви много късмет и успехи!

- Маргарита Шикова

Привет и от мен. За втори път поръчвам рокля с марката "Лили", макар и от друг сайт. Страхотни са и двете. Радвам се, че има производители, които мислят и за по-закраглените дами. Друхите за невероятно удобни. Описанието под тях отговаря 100% на написанато. Благодаря Ви. Искрено Ви желая още много успехи.

- Мими Фанева

Регистрирай своя имейл за

BLACK FRIDAY

Научи промоциите преди всички останали!