Сравняване на продукти

Сравни
+(359) 879 55 33 80

замяна /
връщане

до

14

дни

безплатна
доставка за
поръчки

над

100

лева

доставка

до

24

часа

Меню

наградни точки

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ ПРОГРАМАТА НИ ЗА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ

САМО ЧРЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ В LILY.BG!

Ако сте един от редовните клиенти на Lily.bg, Вие печелите допълнително от своята активност. Чрез програмата "Лоялни клиенти", получавате бонус точки за всяка своя покупка.

 

НАТРУПВАНЕ НА БОНУС ТОЧКИ

Всеки закупен продукт от Lily.bg Ви носи точки за лоялност, които впоследствие могат да се превърнат в средство за покупка от онлайн магазина. Броят на точките, които би Ви донесъл всеки артикул, е отбелязан в неговата презентация. Всяка точка има равностойност от 0,20лв.

 

ВКЛЮЧВАНЕ В ПРОГРАМАТА

За да се включите в програмата "Лоялни клиенти", е необходимо единствено да имате регистрация в Lily.bg. Участието в партньорската програма не е обвързано с такси или други задължения. Вие генерирате своите точки без никакъв допълнителен разход или усилие.

 

ИЗПОЛЗВАНЕ НА ТОЧКИТЕ ОТ ПРОГРАМАТА

Точките за лоялност не могат да се конвертират в парични средства. Натрупаните точки могат да се използват при осъществяване на последваща покупка. При поискване от Ваша страна, те автоматично се приспадат от сметката Ви.

 

ВАЛИДНОСТ НА ТОЧКИТЕ

Точките имат валидност една календарна година от дата на получаването им. Бонус точките не могат да бъдат използвани при покупка на дрехи в промоция.

 

Направи деня си по-цветен с Lily.bg!

 

Регистрирай своя имейл за

BLACK FRIDAY

Научи промоциите преди всички останали!